Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Даша Астаф’єва показала відверті фото і поміркувала про нещасливі стосунки

Модель і співачка Даша Астаф’єва поділилася відвертими фото. Також вона звернулася до жінок, які перебувають у нещасливих стосунках.

Даша Астаф’єва про життя з чоловіком, який себе не поважає

В Instagram артистка оприлюднила серію відвертих фото. На кадрах вона постала в чорній відвертій сукні з вирізом на грудях. Самі груди Даша прикрила руками. Під публікацією вона поміркувала на тему стосунків.

– Іноді я хочу, щоб дівчата, які перебувають у важких стосунках, побачили себе очима інших. Вони б побачили, скільки в них енергії, любові, краси і могутності. Вони б здивувалися, які вони насправді. Вони б пішли, – зазначила Астаф’єва.

Вона зізналася, знає, як жити з чоловіком, що не поважає себе. Спочатку закохуєшся в людину, яка, як і будь-яка інша, має свої комплекси, тріщинки та нерівності. Але з часом помічаєш, що тріщини – це насправді прірва, в яку зливається і твоя енергія, а нерівності – пагорби, крізь які ти мусиш продиратися щодня.

Зараз дивляться

Коханий виявляється людиною без поваги до себе і до оточуючих, а тому жінки починають тягнути всі стосунки на собі.

– Але… Краще не стає. Він бачить, що ти сильніша, спритніша, добріша, що в тебе є ресурс на двох, і починає ненавидіти себе сильніше за слабкість, а тебе – лупити макогоном за силу. Йому хочеться, щоб ти спустилася до його рівня і не демонструвала альтернативної поведінки. Виходить замкнуте коло, – висловила Даша.

Додає, з часом у таких стосунках починаєш вірити кривднику. Думаєш, можливо, ти справді дурна, потворна, істерична й дивна. Можливо, ти справді нікому не потрібна і сама собі вигадала ідеальні стосунки, яких не існує.

– Ось тут, люба, і важливо побачити себе очима інших. Звернутися по допомогу чи підтримку. Запитати поради людини, яка знала тебе до. Відчути себе в інших обставинах і компанії. Стосунки у всіх різні. Але коли тобі здається, що ти нещаслива у своїх, зазвичай тобі не здається. Хочу, щоб кожна сильна дівчинка це почула, – підсумувала Астаф’єва.

До слова, раніше Даша Астаф’єва розповіла, чому не виступає на сцені. Каже, наразі їй не до веселих пісень і яскравого вбрання, проте інших артистів вона не засуджує, адже вони платять податки і збирають кошти на армію.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-02 13:01:48