Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ігор Кондратюк висловився про Потапа, Влада Яму та Олега Винника, які втекли з України

Музичний продюсер Ігор Кондратюк висловився про чоловіків-артистів, які під час повномасштабної війни втекли за кордон. Зокрема, мова пішла про хореографа Влада Яму, продюсера Потапа та співака Олега Винника.

Що Кондратюк говорить про Яму, Винника і Потапа

За словами Кондратюка, втікач Яма – сімейна людина, а тому потрібно розуміти, що відповідальність хореограф несе не тільки за себе. Він поїхав до Америки з початком війни, що зараз із ним, Ігор не знає. Про це продюсер сказав в інтерв’ю Obozrevatel.

– Якщо думаєте, що він міг сказати: так, усе, кидаю вас і їду в Україну, помиляєтеся. Люди, які воюють, імовірно, мають право його назвати негідником. Люди, які не воюють, на мою думку, мають розуміти таке: що відбувається – треба питати в самого Влада Ями. Я за нього не відповідатиму, – зазначив Кондратюк.

Попри те, що ці артисти втекли після 24 лютого 2022 року, продюсер не виключає їхнього можливого повернення в Україну. Припускає, що Потап і Винник можуть навіть продовжити свою кар’єру, принаймні, шанси такі є.

Зараз дивляться

– Чи зробить кар’єру, коли повернеться додому Потап, Винник і Яма – велике питання. Найімовірніше, Виннику і Потапу це буде легше, бо можуть написати пару шлягерів, які візьмуть у ротацію. І це буде повернення. Щодо Влади Ями – не знаю, – наголосив Кондратюк.

Своєю чергою, Яма і Винник виїхали з України і так і не приїжджали в рідну країну. Потап же періодично буває на Батьківщині.

Фото: Потап, Ігор Кондратюк, Влад Яма

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-02 11:55:27