Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Андрію Данилку довічно заборонили в’їзд до ОАЕ: реакція артиста

Український артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, прокоментував довічну заборону на в’їзд до Об’єднаних Арабських Еміратів.

Чому Данилку заборонили в’їзд до ОАЕ

За даними ЗМІ, рішення про заборону на в’їзд влада Еміратів ухвалила після виступу Андрія Данилка на корпоративі в Дубаї у 2022 році, під час якого він висловлював свою проукраїнську позицію. Причиною заборони назвали “розпалювання міжнаціональної ворожнечі”.

Данилко зізнався, що донедавна навіть не знав про свій “бан”, але отримав підтвердження з власних джерел і вирішив розставити крапки над “і”.

Зараз дивляться

За словами артиста, він виступав не на корпоративі, а на концерті, куди могли прийти всі охочі. Також, стверджує Андрій, офіційна причина довічної заборони на його перетин кордону ОАЕ не вказана в жодному документі. Артист переконаний, що тут не обійшлося без впливу російської влади.

– Треба розуміти, що це не робиться за бажанням влади Еміратів — це робиться за вказівкою російської верхівки. Це абсолютно точно особиста помста. Чому їх так бісить Сердючка? Тому що вона їх висміює. Їх дратує, що ми збираємо повні зали та публічно з них сміємося. А тим часом пісні Сердючки й досі лунають на новорічних вечірках по всій Росії. І вони нічого не можуть з цим вдіяти, тому й лютують, вдаються до такої дрібної помсти, – прокоментував Данилко.

Артист додав, що не засмучується та готується й надалі збирати повні зали по всьому світу, підтримувати Україну та висміювати російських пропагандистів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-02 11:00:47