Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Інна Мірошниченко розповіла про виховання прийомного сина Марселя

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка, адвокатка Інна висловилася про виховання дитини з дитячого будинку.

Мірошниченко розповіла про виховання прийомного сина

Інна опублікувала відео з прийомним сином Марселем та зізналась, що дуже складно будувати зв’язок з дитиною, яка ніколи не відчувала любові та не мала досвіду контакту з сім’єю.

Мірошниченко стверджує, що у дітей, від яких відмовилися після народження, довіра до світу і прив’язаність формуються набагато важче, ніж у тих, кого вилучили з сім’ї.

Зараз дивляться

– Це складно. До цього майже неможливо підготуватися. Це як пологи. Ти знаєш всі техніки дихання і масажу. Але коли починається, то кричиш “нічого не допомагає”. Хоча допомагає, просто не так, як уявляли. Так і всі настанови психологів, записки з курсів, досвід інших… все це дуже допомагає, але в моменті здається, що землі під ногами немає, – поділилась вона в Instagram.

За словами Інни, важливо довести дитині, що “світ вартий того, аби хотіти в ньому жити, і що безумовна любов існує”. Вона переконана, що в житті все можна виправити, потрібно лише мати багато сил.

– Настає день, коли ти відчуваєш, що найгірше позаду. Це ніби звук тиші після рок-концерту. Ти його відчуваєш. Знаєш, що це воно! Ти бачиш, як ч/б насичують кольори. Бачиш, як зароджується життя там, де ще нещодавно було існування. І ти розумієш, що все в житті можна виправити. Треба лише мати сили. Багато сил. Дуже багато сил. І віру. В себе, в дитину, в тих, хто поруч. Це дуже нелегкий шлях. Але він наш на 100000 процентів.

Нещодавно Інна Мірошниченко повідомила, що планує разом з чоловіком удочерити дівчинку.

Зараз адвокатка проходить спеціальне навчання, щоби отримати статус кандидата в усиновлювачі. Загалом це буде четверта дитина в сім’ї Мірошниченків.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-02 10:23:30