Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Кім Кардаш’ян показала псоріаз на нозі: це дуже боляче

Модель і блогерка Кім Кардаш’ян поскаржилася на проблеми зі шкірою – у знаменитості на нозі з’явився псоріаз.

Що відомо про проблеми зі шкірою в Кардаш’ян

Так, в Instagram власниця б’юті-компанії SKKN BY KIM розповіла, як у неї з’явився псоріаз. Вона показала велику червону пляму на правій нозі – вона мала досить моторошний вигляд.

Фото: Кім Кардаш’ян\Instagram

– Друзі, наскільки божевільний у мене зараз псоріаз? Він у мене по всій нозі. Я не знаю, що відбувається. Але я повинна розібратися з цим. Це божевілля, – поділилася думкою Кім.

Далі зірка додала, що таке почервоніння викликало в неї біль, і вона не знає про причини виникнення такої реакції. Однак, Кім припустила, що справа не в їжі, оскільки не змінювала свою дієту.

Зараз дивляться

Через деякий час блогерка заявила, що псоріаз на її нозі проявляється у вигляді невеликої плями, і вона лікується за допомогою солярію. Раніше вона показувала новий апарат для отримання засмаги в офісі SKKN BY KIM, яким сама ж і користується в перервах між роботою.

І поки одні зірки борються з псоріазом, інші роблять усе, щоб не покинути цей світ. Приміром, Шеннен Догерті назвала свою боротьбу з раком справжнім дивом. Нещодавно вона використовувала терапію 6-7 разів, щоб це дало свої результати. Таку реакцію свого організму вона назвала дивом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-31 14:22:49