Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Влад Ліберман – По новому: прем’єра пісні дивитися онлайн

Співак Влад Ліберман випустив танцювальний трек По новому. Це перша пісня виконавця із початку повномасштабного вторгнення РФ.

Влад Ліберман – По новому: що відомо про трек

По новому – це вже четверта авторська пісня Влада Лібермана. Танцювальний трек поєднує одразу декілька стилів – поп, хіп-хоп, діп-хаус, бас-хаус.

Зараз дивляться

– Ця пісня не про розлуку, а в першу чергу – про вибір, який є у кожного. Іноді настає час, коли варто сказати дякую і відпустити того, кого любив. Не завжди почуття є вічними, тому варто їх сприймати як досвід. Головне – не повторити помилки у майбутньому, – каже Влад Ліберман.

Примітно, що текст пісні По новому Влад Ліберман написав ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. А от музику довелося переписувати тричі. Співак вирішив, що пісня має бути танцювальною, аби бодай на мить повернути українців у довоєнні часи, коли музика лікувала від усіх негараздів.

Що відомо про Влада Лібермана

Влад Ліберман – творчий псевдонім воєнного кореспондента телеканалу ICTV Владислава Круглова.

Співак родом із Рубіжного Луганської області, тому більшість його авторських пісень присвячені темі війни. Про неї Влад знає не зі слів – щомісяця хлопець бачить смерть і руйнування, які Росія несе до нашого дому вже 10 років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-30 13:59:55