Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Падіння Іл-76: Буданов звернув увагу на “низку незрозумілих факторів”

Фото: Факти ICTV

Жодна сторона не може відповісти, що сталося з літаком Іл-76, який впав у Бєлгородській області Росії. Проте позиція російської сторони здається дуже дивною.

Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ефірі національного інформаційного телемарафону. Він звернув увагу, що росіяни звинувачують Україну, проте не дають доказів, що в Іл-75 дійсно були військовополонені.

Позиція Росії щодо Іл-75

– Є низка незрозумілих для такої позиції факторів. Перш за все, росіяни не показали поля, усіяні трупами й рештками, як мали б це показати, щоб максимально звинуватити Україну. Але навіть цього нема. Ситуація не зрозуміла до кінця, – пояснив очільник ГУР.

Начальник української розвідки також зазначив, що Росія надалі приховує трупи та не може надати жодних доказів, які свідчили б про провину України.

Зараз дивляться

– Якщо це сталося, як за твердженням РФ, то чому Росія приховувала кілька днів і далі трупи? Вона ж мала показувати це на весь світ: дивіться, українці вбивці. Але нема трупів, нічого нема, – наголосив Буданов.

Падіння Іл-76

Вдень 24 січня стало відомо про падіння російського літака Іл-76 у Бєлгородській області РФ. Згідно з заявою російської сторони, на борту повітряного судна нібито перебували українські полонені.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-27 20:55:10