Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Анна Кошмал розповіла, як з неї сміялися проросійські жителі Кишинева

Українська акторка Анна Кошмал розповіла, як її висміяли в Молдові за відмову говорити російською. Місцеві проросійські жителі також раділи частковій окупації українських земель.

Кошмал розповіла, як із неї сміялися в Кишиневі

Так, зірка зазначила, що в Кишиневі вона була проїздом – поверталася в Україну після відпочинку. До виїзду транспорту в акторки був час, тож вона залишилася в столиці Молдови.

Утім, за цей проміжок часу вона зустріла проросійських місцевих, які висміяли її за відмову розмовляти російською, і навіть назвали її актрисою РФ. Вони також раділи тимчасовій окупації території України.

Зараз дивляться

Фото: Анна Кошмал/Instagram

– Були ситуації, коли на моє небажання розмовляти російською закочували очі або сміялися. Як виявилося, мене тут дуже добре знають, і дехто навіть упізнавав мене, але вважав мене російською актрисою. Вони казали що раді, що частини України вже немає, – зазначила Анна.

Утім, українка не стала будувати свою думку про Молдову тільки через кількох проросійських жителів. Тим паче у неї були й приємні зустрічі в Кишиневі – зірку підтримала працівниця готелю, розмовляючи з актрисою англійською.

Але є й українські знаменитості, які іноді “заграють” із російським контентом – наприклад, блогерка Анна Алхім оскандалилася через відео під російську музику на тлі портретів загиблих героїв.

Фото: Анна Кошмал

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-26 08:42:07