Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Оля Цибульська розповіла, як голою їхала за кермом і її зупинила поліція

Українська співачка Оля Цибульська пригадала, як голою їхала на авто нічним Києвом і її зупинила поліція.

Цибульська розповіла історію, за яку їй соромно

Артистка зізналась, що дуже любить свободу в житті і її не можна “брати на слабо”. Одного разу Цибульська побилася об заклад з подругою, що вона вийде з дому голою і прокатається нічним Києвом.

– Найстрашніше в цій ситуації, що це було в тверезу. Я роздягаюся, виходжу з під’їзду подруги, сідаю за кермо машини, включаю музику, і я піймала такий кураж. Короче, це так кльово. Це навіть крутіше, ніж голяком купатися в морі. Це набагато прикольніше, – розповіла співачка.

Через те, що Оля проїхала на червоний сигнал світлофора, її зупинила поліція. Цибульська зазначила, що з під’їзду вийшла абсолютно гола, тому в машині не було нічого, чим вона змогла б прикрити своє тіло.

Зараз дивляться

– Працівник поліції о*уїв. Найдивніше, що він мене не просив дихати в трубочку. Я кажу, що їду зі зйомок. Він мене відпустив, не оштрафував, я дуже йому дякую. Це був зашквар. І я розумію, що втікати немає сенсу, тому що мене будуть наздоганяти. Ти б бачив його обличчя, – поділилась Оля.

Нещодавно Оля Цибульська зізналась, чи зраджувала чоловіка протягом 20 років стосунків. Співачка вважає, що зрада – це доля боягузів.

Джерело: Sereda

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-22 12:05:32