Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ранок у великому місті транслюватиметься на ICTV2: що відомо про новий сезон шоу

Інформаційно-розважальна щоденна програма Ранок у великому місті відтепер транслюватиметься тільки для глядачів телеканалу ICTV2.

Ведучими шоу стануть Юлія Зорій, Григорій Герман і Сергій Лиховида. Як і раніше, вони розповідатимуть про складні важливі речі просто і доступно, адже ранок може бути добрим тільки серед своїх.

Що відомо про новий сезон Ранку у великому місті

Перший випуск оновленого сезону вийде вже у вівторок, 23 січня. Щоранку о 7:00 команда зіркових телеведучих ICTV2 розповідатиме про найактуальніші питання політики, економіки, нових технологій, а також психології, здоров’я, стилю життя. 

Зараз дивляться

– Наша команда працює для того, щоб кожен глядач відчув себе серед своїх, людей зі спільними цінностями. Впродовж години кожен наш глядач відкриє для себе щось корисне, цікаве, життєве, пізнавальне – це зробить ранок кожного українця вдалим і по-справжньому добрим, – каже виконавчий продюсер проєкту Дмитро Слободян.

Прикладна корисна рубрика – запити глядачів на нагальні питання сьогодення. Як зберегти психіку дітей і свою, допомагати фронту і бути корисним країні, убезпечитися від небезпек, впоратися з тривогами і страхами – телеведучі разом з психологами, лікарями, коучами допоможуть розібратися з цими та іншими питаннями.

– Зустріти ранок серед своїх – дієва підтримка одне одного щодня. Люди не повинні сам на сам переживати скрутні часи. В нашій програмі можна обговорити будь-яке складне питання і отримати відповідь, а головне – підзарядитися добрими емоціями на весь день. Ми на зв’язку з понеділка по п’ятницю. Впевнена, разом можна подолати будь-що! – каже телеведуча Юлія Зорій.

Дивіться програму Ранок у великому місті з понеділка по п’ятницю о 7:00 ранку на каналі ICTV2.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-21 11:15:47