Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Даша Квіткова поставила на місце хейтерів, які вважають, що жінкам із дітьми важко знайти другу половинку

Блогерка Даша Квіткова поставила хейтерів на місце, які вважають, що матерям-одиначкам складно знайти собі другу половинку і що нібито з дітьми вони нікому не потрібні.

Даша Квіткова дала відсіч хейтерам

В Instagram-stories Даша показала один коментар, який не змогла залишити без уваги. У ньому користувач пише, що кому вона потрібна, будучи розлученою і з дитиною. Квіткова наголосила, що її такі випади не чіпляють, проте на багатьох жінок можуть вплинути.

Фото: Даша Квіткова / Instagram

– По-перше, мені 25 років і в мене найкращий син. По-друге, дівчатка, я щиро вам бажаю, щоб на вашому шляху, з дітьми чи без, ви ніколи не зустрічали таких чоловіків, ви ж не хочете собі блювотний рефлекс. Дуже хочу, щоб жодна з вас не сумнівалася в тому, що справжній чоловік, якого ви обов’язково зустрінете і який вас полюбить, він також любитиме ваших дітей, – зазначила Квіткова.

Вона ясно дала зрозуміти, що її залицяльникам абсолютно байдуже – є в неї дитина чи ні, це жодним чином не заважає їм залицятися до Даші та виявляти до неї увагу. Даша закликала жінок ніколи не зважати на тих, хто каже, що побудувати щасливу сім’ю, якщо у вас є дитина від попередніх стосунків – неможливо, адже це не так.

Зараз дивляться

– Головне, щоб ви саму себе не програмували на те, що у вас може щось не вийти, – підсумувала Даша.

Зазначимо, рік тому блогерка розійшлася з чоловіком, ведучим Микитою Добриніним. А нещодавно Квіткова зізналася, з ким пішла б на побачення з українських холостяків.

Ба більше, не стала приховувати своєї симпатії Даша до футболіста Михайла Мудрика, зазначивши, що ставить йому лайки, а він поки що її не помічає. У цей список потрапив також актор і сценарист Женя Янович і блогер Ігор Лаченков (Лачен).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-18 13:10:25