Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Шеннен Догерті заговорила про свій похорон: хоче бути кремованою

Голлівудська акторка Шеннен Догерті заговорила про свій похорон. На тлі боротьби з раком зірка зазначила, кого не хоче бачити на цьому ритуалі.

Що Шеннен Догерті думає про свій похорон

Так, акторка, яка бореться з раком грудей четвертої стадії, поміркувала про смерть і ритуальні церемонії, які будуть після цього. У подкасті Let’s Be Clear With Shannen Doherty зірка поділилася бажанням бути кремованою, а її прах змішати з прахом її собаки та батька.

Що стосується похорону, то Шеннен знає безліч людей, які точно прийдуть на її похорон, але вона не хоче, щоб вони були присутні на похованні.

Зараз дивляться

– Я не хочу, щоб вони там були, тому що їхні причини для появи не найвагоміші. Я знаю кілька людей, які не люблять мене настільки, що прийдуть на похорон, – вважає Догерті .

Зірка хоче, щоб її похорон був святом любові – легковажним заходом, де її друзі та близькі могли б поспілкуватися один з одним.

– Я не хочу, щоб люди плакали або говорили фрази типу Слава Богу, що ця с*ка тепер мертва, – віджартувала Шеннен.

Акторка також дала дозвіл виконавцю її заповіту, щоб частина її праху була перетворена на ювелірну прикрасу.

Нагадаємо, що нещодавно Шеннен Догерті зізналася про спроби стати матір’ю під час боротьби з раком. Зірка зазначила, що хотіла зробити ЕКЗ під час свого шлюбу з третім чоловіком Куртом Ісваринко.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-16 15:00:53