Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Даша Квіткова розповіла про своє харчування – які продукти виключила з раціону блогерка

Блогерка Даша Квіткова, яка ретельно стежить за своєю фігурою і регулярно займається спортом, розповіла, які продукти виключила зі свого раціону харчування.

Даша Квіткова про харчування

За словами блогерки, вона дуже рідко їсть хліб і не їсть картоплю. На гречку в Даші взагалі алергія – вона задихається. Відмовилася Квіткова і від солодкого. Про це вона розповіла Даші Астаф’євій в програмі Такі страви.

– Коли мені дуже хочеться ввечері солодкого, можу собі дозволити протеїнові батончики, де цукру мінімум, – зазначила блогерка.

Немає в раціоні Даші курки та ковбасних виробів, оскільки відповідні аналізи показали, що для її організму це не дуже добре.

Зараз дивляться

– Коли я починала свій шлях до здорового сприйняття тіла мрії, розмовляла з психологом. Вона пояснила, що в нас усе починається з того, що ми думаємо. Їжа має бути просто їжею, яка може нас наситити, а не вирішенням проблем. Часто, коли щось трапляється, багато хто починає заїдати, думаючи, що це вирішення проблеми, – зазначила Квіткова.

Вона зізналася, що в неї раніше було таке саме сприйняття, коли вона плакала ночами і заїдала все шоколадками. Але зараз все змінилося і після народження сина Лева Даша активно взялася за своє тіло, регулярно демонструючи підписникам результати.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-15 16:11:59