Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Мар’яна Безугла вийшла з фракції СН – її заяву прийняли

Нардепка та заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла заявила, що офіційно вийшла з фракції та партії Слуга народу.

Про це політикиня написала у месенджері Telegram.

— Мої заяви на вихід з партії та фракції Слуга Народу офіційно прийняли, — написала Безугла.

Вона додала, що продовжить працювати над проєктами щодо національної безпеки та оборони “ще з більшою інтенсивністю і відкритістю”.

Зараз дивляться

У четвер, 11 січня, Безугла повідомила, що написала заяву на вихід з фракції та партії Слуга Народу.

За її словами, вона залишається “мажоритарним депутатом Оболонського району з усіма зобов’язаннями відкритості та роботи з громадянами”.

5 січня нардепи проголосували за зняття Мар’яни Безуглої з посади заступника голови Комітету з питань безпеки, оборони та розвідки.

Наступного дня на сайті Ради з’явився проєкт постанови №10391 про відкликання Мар’яни Безуглої з посади заступника голови комітету. 8 січня відкликання Безуглої з посади підтримав профільний комітет.

Втім, 10 січня, у Раді відмовилися ставити на порядок денний постанову про звільнення Безуглої з посади заступниці глави комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Через це пізніше заблокували трибуну.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Мар’яна Безугла відома тим, що останнім часом виступала з критикою у бік військового командування України. Політикиня зокрема казала, що воно “має піти”, оскільки нібито не надало “жодного плану задуму на 2024 рік”.

Верховна Рада, Верховна Рада IX скликання

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-12 18:42:36