Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

На Різдво містами України патрулюватимуть 20 тис. поліцейських

Фото: Нацполіція

Під час святкування Різдва на додаткове чергування вийде близько 20 тис. поліцейських, які слідкуватимуть за дотриманням правопорядку та безпекою дорожнього руху.

Про це в ефірі національного телемарафону Єдині новини заявив заступник начальника департаменту превентивної діяльності Нацполіції України Анатолій Серединський.

– Основні зусилля та наряди будуть спрямовані до культових споруд, де відбуватимуться богослужіння, а також у місця масового перебування громадян, – сказав він.

Анатолій Серединський звернувся до громадян та закликав їх свідомо ставитись до святкувань, дотримуючись елементарних вимог правового режиму воєнного стану, який триває в Україні.

Зараз дивляться

Він також нагадав, що за порушення комендантської години поліцейські мають право доправляти громадян до райвідділів для встановлення причини свідомого правопорушення.

За його словами, правоохоронці також реагуватимуть на порушення комендантської години закладами харчування.

– Окремо зазначу про заборону на використання будь-яких салютних установок і петард. Всім нам достатньо вже вибухів на території України. Нагадаю, що для порушників у нас є відповідна адміністративна та кримінальна відповідальність, — додав Серединський.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський у Святвечір привітав українців з Різдвом Христовим.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-24 22:25:42