Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Мишача лихоманка у російських окупантів, симптоми — ГУР

Як повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, російські окупанти на Куп’янському напрямку масово хворіють на так звану мишачу лихоманку – у багатьох підрозділах зафіксовано спалах цього захворювання.

Як передається

Зазначається, що хвороба має вірусний характер і передається людині від гризунів – через прямий контакт зі збудником, унаслідок вдихання пилу мишачих екскрементів або потрапляння їх у продукти харчування.

Зараз дивляться

Симптоми мишачої лихоманки

– Симптоми мишачої лихоманки: сильний головний біль, збільшення температури тіла до 40 градусів, висип і почервоніння, зниження тиску, крововилив в очах, нудота, блювання по кілька разів на день, – повідомили в ГУР.

Оскільки хвороба вражає нирки, заражений мишачою лихоманкою відчуває інтенсивний біль у попереку і має серйозні труднощі із сечовипусканням, додали у відомстві.

Командування РФ ігнорує скарги

Як зазначили в ГУР, скарги окупантів на лихоманку командування ворогів проігнорувало, розцінивши їх як черговий прояв ухилення від участі в бойових діях. Адже на першому етапі перебігу мишача лихоманка нагадує звичайний грип.

– У підсумку мишача лихоманка значно знизила боєздатність російських “щурів”, – ідеться в повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-19 14:23:52