Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

дивитися відео та огляд товариського матчу

Фото: ФК Шахтар

Донецький Шахтар зіграв унічию з представником японської Джей-ліги Авіспа Фукуока у товариському матчі. Гра відбулася у Токіо на Японському національному стадіоні та завершилася з рахунком 2:2.

Весь прибуток із продажу квитків тощо перерахують на потреби українців, які постраждали від російської агресії та розв’язаної Росією війни проти нашої країни.

Щодо самого матчу, то гірники першими відкрили рахунок вже на 8-й хвилині матчу. Данило Сікан з подачі від Гіоргі Гочолейшвілі у штрафну пробив головою у протилежний від голкіпера кут.

Зараз дивляться

Авіспа відігралася на 34-й хвилині, а ще через три хвилини вийшла уперед. Спершу Даїкі Мія зіграв на добиванні головою після сейву Дмитра Різника. А згодом японська команда повела у рахунку після точного удару Такесі Канаморі після пасу з флангу.

Підопічні Маріно Пушича відновили паритет у зустрічі на 57-й хвилині, коли Мар’ян Швед закрутив м’яча у дальній кут воріт. До кінця фінального свистка  команди так і не визначили сильнішого, хоча обидві були близькі до цього.

Шахтар — Авіспа Фукуока – 2:2

  • Голи: Мія 34, Канаморі 37 — Сікан 8, Швед 53
Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-18 15:43:47