Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Світоліна про мрію виграти Grand Slam, рішення МОК та зустріч із Зеленським

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла, що наступного року насамперед сподівається на мир в Україні. За її словами, вона прагне балансувати свої тенісні амбіції з рештою того, що відбувається в її житті.

В інтерв’ю CNN вона зізналася, що не полишає мрії виграти турнір серії Grand Slam, попри те, що пріоритети в її житті змінилися.

— Звичайно, я хочу виграти турнір Grand Slam, але зараз я відчуваю, що пріоритети сильно змінилися після народження Скай і появи інших цілей, зокрема, пов’язаних із UNITED24 та моїм фондом. Я відчуваю, що пріоритети трохи змінилися, – зізналася спортсменка.

За її словами, вона хоче грати та перемагати в кожному матчі, коли виходить на корт. Світоліна додала: Але зараз я також намагаюся насолоджуватися цією подорожжю, яка у мене є, і просто не тиснути на себе надто сильно.

Зараз дивляться

Світоліна про зустріч із Зеленським

Українська тенісистка, яка є амбасадоркою UNITED24, розповіла також про зустріч із президентом Володимиром Зеленським. За її словами, вона була вражена його лідерськими якостями.

— Він завжди жартує, у нього завжди дуже тепла розмова з тобою. Але також він дуже чітко пояснює, які цілі стоять перед нами, на чому ми повинні зосередитися, куди йдуть гроші. Він дуже професійний, і ми не могли б просити кращого лідера для України, тому що він дуже відкритий, – сказала спортсменка.

Про допуск росіян на Олімпіаду

У грудні МОК допустив російських та білоруських атлетів до літньої Олімпіади-2024 у статусі “нейтральних” спортсменів. На думку Світоліної, МОК мав би зайняти сильнішу позицію.

Світоліна наголосила, що її позиція щодо допуску атлетів із цих двох країн залишається незмінною: Я не вважаю, що вони повинні продовжувати представляти свою країну.

Раніше Світоліна зізналася, що зацікавлена у тому, щоб виступити на літніх Олімпійських іграх-2024 у Парижі.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-16 17:36:20