Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Олег Собчук розлучається з дружиною Марією після 20 років шлюбу

Український співак та лідер гурту Скай Олег Собчук розлучається зі своєю дружиною Марією після 20 років шлюбу. Про це в Instagram повідомила сама Марія, показавши листування з чоловіком.

Що відомо про розлучення Собчука з дружиною

Жінка натякнула, що між нею та Олегом були токсичні стосунки, і від цього почали страждати їхні діти.

– 20 років стажу моїх токсичних стосунків. Дякую менталочці, що вона в мене така сильна. На жаль, зараз це проєктується на дітей, – написала Марія, зробивши репост публікації про неочевидні ознаки токсичних стосунків.

Фото: Марія Собчук/Instagram

Також Марія показала листування з Олегом Собчуком. На скриншоті можна побачити, що музикант називає дружину “невдячним створінням” та погрожує, що забере квартиру.

Зараз дивляться

– Авто не купую тобі через твій язик і обзивання мене пустишкою. Будеш продовжувати – лишишся без квартири. Роздерибанимо майно і все. Мені це вигідніше навіть. Я теж свої права знаю, це не залякування. Ноут планую купити, але через твоє ставлення – вже не факт. Ти список хорошого, що я зробив, хоч раз склала? Невдячне створіння… Немає ані бажання, ані часу вести з тобою ці суперечки. Доказувати нічого я тобі не збираюся, треба швидше розлучитися, – йдеться у листуванні.

Марія Собчук

Фото: Марія Собчук/Instagram

Марія Собчук додала, що саме так “реагує аб’юзер, коли вперше за 20 років починаєш говорити правду про нього”. За словами жінки, зараз вона щаслива, пишається собою і більше нікому не дозволить так із собою поводитися.

– Ця жінка на фото намагається прийти до себе, любити себе, а не чекати підтвердження, що я заслуговую на любов і добро, – прокоментувала Марія.

Марія Собчук

Фото: Марія Собчук/Instagram

Зазначимо, що Олег та Марія одружилися у грудні 2002 року. Вони мають двох спільних дітей – доньку Тетяну (2003 р. н.) та сина Арсена (2009 р. н.).

Фото: Марія Собчук

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-28 12:22:53