Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дженніфер Лопес випустить перший альбом за 10 років

Співачка та акторка Дженніфер Лопес оголосила про вихід нового альбому після майже десятирічної перерви. Він матиме назву This Is Me… Now та запланований на 16 лютого 2024 року. В той самий день вийде фільм-супровід до альбому.

Дженніфер Лопес готує до виходу альбом та фільм

Артистка зробила анонс через 20 років після виходу її третього альбому This Is Me… Then. Новий проєкт, що стане продовженням платівки 2002 року, складатиметься з двох творів – This Is Me…Now: The Album та This Is Me…Now: The Film. Прем’єра відбудеться на платформі Prime Video. У мережі вже можна подивитися тизер.

Зараз дивляться

– Творчий шлях втілено через музику, фільм та реальність, крізь які пролягає мандрівка тривалістю в життя у пошуках правди про любов, – йдеться в тизері.

Одночасно Дженніфер Лопес повідомила про вихід свого нового синглу Can’t Get Enough, який побачить світ 10 січня 2024 року.

Бен Аффлек долучився до нових проєктів Дженіффер Лопес

Новий альбом вже називають “найчеснішою та найвідвертішою” платівкою виконавиці. Фільм-супровід зняв режисер Дейв Меєрс. В описі сказано, що він стане музичним і візуальним переосмисленням публічного любовного життя Лопес.

Сценарій до фільму написав чоловік зірки Бен Аффлек у співавторстві з Меттом Волтоном. Згідно з пресрелізом, на шанувальників очікує щось надзвичайне.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-28 11:39:11