Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дмитро Сова розповів, що заважає Дарині Легейді стати бойовим медиком

Актор і військовослужбовець Дмитро Сова розповів, чому його дружина, акторка Дар’я Легейда, змушена відмовитися від бажання піти на фронт як бойовий медик.

Дар’ї Легейді потрібна операція

Дмитро Сова розповів, що його дружина активно займається волонтерством, а також тричі на тиждень допомагає в госпіталях пораненим. Після побаченого там вона неодноразово говорила чоловікові, що хотіла б стати бойовим медиком. Про це актор розповів в інтерв’ю Obozrevatel.

– Це дуже велике навантаження – і фізично, і психологічно. Але я розумів, що відмовляти немає ніякого сенсу, тому що вона у нас дівчина з характером, як і її тато. Борець за правду і справедливість – і буде відстоювати це до останнього, – зазначив Сова.

Додає, Легейда не любить, коли він про неї говорить публічно, а також про її бажання стати бойовим медиком. Крім того, є фактор, який заважає Дар’ї це зробити.

Зараз дивляться

– Насправді вона має чималі проблеми з коліном – потрібна операція. І вже давно. А коли почалася війна – не до цього стало, хоча можу собі уявити, яких сил їй коштують вистави, де треба танцювати, стрибати, – поділився Дмитро.

До слова, раніше Дар’я Легейда зізнавалася, що думає піти на фронт. Тоді вона сказала, що здатна на це, проте здоров’я не дозволяє.

Фото: Дар’я Легейда

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-27 15:15:35