Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Нейтралізуємо будь-які спроби: СБУ відреагувала на заяву Данілова щодо російських шпигунів

Служба безпеки України протидіє спробам ворожих спецслужб налагодити свою агентурну мережу в Україні та робить усе можливе, щоб ворожі мережі були повністю викорінені.

Так у відомстві прокоментували заяву секретаря РНБО Олексія Данілова про активізацію шпигунів РФ в Україні, зокрема в СБУ.

– Ми фіксуємо такі прояви та системно й ефективно нейтралізуємо діяльність тих, хто має намір шкодити державній безпеці. Так, протягом 2022-2023 років Служба безпеки викрила понад 2 тисячі зрадників і встановила понад 300 агентів іноземних спецслужб, – йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що серед викритих агентів Кремля, зокрема й народні депутати Віктор Медведчук, Андрій Деркач, Олександр Пономарьов, Олександр Дубінський, ексочільник Головного управління СБУ в Криму Олег Кулініч та інші.

Зараз дивляться

– Такі результати, стали наслідком того, що СБУ посилила напрям контррозвідувальної діяльності, змінила кадрові підходи до своєї роботи та пройшла шлях внутрішнього очищення. Служба безпеки України нейтралізує будь-які спроби російських ФСБ та ГРУ використовувати свій агентурний потенціал в умовах війни і робить усе можливе, щоб ворожі мережі були повністю викорінені, – додали у відомстві.

Заява Данілова

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов, заявив, що Росія активізувала в Україні мережу шпигунів, зокрема в СБУ.

Так окупанти хочуть дестабілізувати ситуацію в країні та підірвати єдність нашої держави.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-27 14:23:18