Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Потап і Настя Каменських розлучилися – ЗМІ

Співачка Настя Каменських і музичний продюсер Потап розлучилися. Чутки про те, що у подружжя не все гаразд у стосунках, ходять уже давно, зараз їх підтвердив радіоведучий Артур Адамов.

Чутки про розлучення Потапа і Насті

За словами Артура Адамова, нещодавно він почув у приватній розмові, що Потап і Настя Каменських більше не разом.

– Він зараз живе за кордоном, а Настя тусується в Україні. Із собачкою в лісі гуляє – я бачив в Instagram-stories. Я не можу зрозуміти, чому це вона в Україні. Вони ж разом їхали, а Настя дуже швидко повернулася, – поділився Адамов в ефірі радіо Люкс ФМ.

Додає, зараз ширяться чутки, що незабаром пара оголосить про своє розставання. Поки що Каменських цього не робить, нібито, щоб не розхитати ще більше репутацію Потапа.

Зараз дивляться

Однак тим часом ведучий Євген Фешак зазначив, що попросив перевірити людей, які мають доступ до відповідної бази, чи справді Потап і Настя розлучилися. Згідно з отриманою інформацією, подружжя офіційно досі перебуває у шлюбі.

Варто зазначити, що з початком повномасштабної війни Потапу і Каменських регулярно приписують розлучення. Декілька разів подружжя спростовувало ці чутки, проте, попри це, шанувальникам усе ж цікаво, що відбувається в особистому житті артистів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-27 12:51:48