Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Поблизу Кринок від українських ударів страждає логістика росіян – ISW

Російські військові скаржаться, що їхні наземні логістичні лінії на окупованій лівій частині Херсонської області дуже вразливі.

Про це повідомляють аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

Так, напередодні один із російських військкорів повідомив, що військовослужбовці 70-ї мотострілецької дивізії армії РФ часто йому скаржаться, що в районі села Кринки (30 км на північний схід від Херсона і 2 км від річки Дніпро) російські бази зазнають ударів українських безпілотників.

Зараз дивляться

Ще один російський блогер також вказує, що в окупантів у цьому районі погано скоординовані дії, а також повсюдна недбалість командирів на рівні роти і батальйону.

Військкор запропонував із солдатів окремого розвідувального батальйону 70-ї мотострілецької дивізії створити роту біля Кринок із боротьби з безпілотниками.

Російські лінії постачання на лівому березі Херсонської області, як-от траса Е58 Антонівка-Сахи (близько 5-8 км від Дніпра), розташовані близько до берегової лінії річки Дніпро, що робить їх уразливими для українських засобів перехоплення.

deepstatemap

Досить тривалий час російські блогери нарікали на недостатню вогневу підтримку, погану координацію дій підрозділів, радіоелектронну боротьбу (РЕБ), контрбатарейну боротьбу та засобів ППО в районі Кринок.

Також російські джерела постійно стверджують, що окупанти не можуть витіснити Сили оборони з Кринок, але українські війська поки що не можуть домогтися оперативно значущих успіхів у цьому районі.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-27 09:57:25