Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Путін помилував для війни проти України людожера

Засудженого вбивцю, який убив щонайменше чотирьох осіб і з’їв плоть однієї зі своїх жертв, помилував президент Росії Володимир Путін, що дало йому змогу приєднатися до російських військ, які воюють в Україні.

Як пише Newsweek, помилування Дениса Горіна, про яке повідомляють російськомовні Telegram-канали, відбулося після повідомлень про те, що сатаніста, засудженого на два десятиліття за канібалізм, також було звільнено, щоб взяти участь у повномасштабному вторгненні на територію України.

Повідомляється, що Росія вже кілька місяців набирає військових із в’язниць, скасовуючи тюремні терміни в обмін на участь у війні в Україні. За словами представників британських оборонних відомств, в останні місяці ця політика активізувалася.

Зараз дивляться

Щонайменше 17 осіб, які скоїли вбивства, були помилувані для участі в бойових діях в Україні у 2022 і 2023 роках, повідомляє російське інформагентство Агенство.

44-річного Горіна, уродженця міста Аніва на далекому сході Сахалінської області, було тричі засуджено за вбивство, вперше 2003 року. Сім років потому його звільнили умовно-достроково, і в цей час він завдав смертельних ножових поранень брату людини, з якою перебував у попередньому ув’язненні.

За даними слідства, він зізнався, що відрізав ноги у трупа, який обмив, поклав у холодильник і з’їв, повідомляє портал Сибирь.Реалии.

Горіна також було засуджено за інші вбивства у 2011 і 2012 роках, які він скоїв разом зі своїм братом, і 2018 року засуджено до 22 років позбавлення волі в колонії-поселенні. Однак Telegram-канал Сахалін проти війни повідомив, що тепер він “звільнився з колонії і поїхав на війну”.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Повідомлення в Telegram-каналі було розміщено поруч із фотографією, яку він опублікував у соціальних мережах у військовій формі з символом війни Z на рукаві.

Це сталося після того, як Путін помилував Миколу Оголобяка, члена банди сатаністів із міста Ярославля. У 2008 році ця банда вбила і розчленувала чотирьох підлітків.

.

Джерела: Newsweek, Агентство, Сахалин против войны

Фото: The Moscow Times

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-23 22:06:59