Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Амосов прокоментував першу поразку і втрату пояса чемпіона Bellator

Колишній чемпіон Bellator у напівсередній вазі Ярослав Амосов висловився щодо першої у кар’єрі поразки та втрати чемпіонського пояса у бою проти ямайця Джейсона Джексона.

Українець на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram опублікував допис, в якому написав, що продовжуватиме кар’єру, хоча відразу після поразки думав, що це кінець його кар’єри.

Він подякував за шалену підтримку, яка, за йог словами його “врятувала”.

Зараз дивляться

— Одразу після бою я був певен, що це кінець моєї спортивної карʼєри. Виявляється поразка це дуже тяжко. Наступного дня зі мною почали відбуватись дивні речі. Ситуації, які вказували мені на те, що це був для мене великий досвід і те, що я маю повернутись. Також, я повторюсь, дуже важливу роль зіграла ваша підтримка, – написав спортсмен.

За його словами, після поразки він багато думав, аналізував та зробив висновки. А також знайшов причини та помилки.

— Дайте мені трохи часу і я повернусь, радуючи нашу країну своїми перемогами. P.S. Живу за правилом мотоцикліста – порушив він, а збирають тебе. Тобто завжди сам відповідай за все, – написав Амосов.

18 листопада Ярослав Амосов поступився ямайцю Джейсону Джексону та не зміг захистити титул чемпіона Bellator у напівсередній вазі. Бій завершився достроково у третьому раунді після серії ударів суперника.

Для Амосова це перша поразка у кар’єрі. Титул чемпіона Bellator він здобув у 2021 році у поєдинку проти бразильця Дугласа Ліми.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Фото: Ярослав Амосов

MMA, Ярослав Амосов

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-23 21:15:17