Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

День святого Миколая 2023: що не можна класти дитині під подушку

Всі батьки прагнуть зробити День Святого Миколая особливим для своєї дитини, готуючи сюрпризи та маленькі радощі. Проте, перш ніж у ніч на або зранку 6 грудня сховати подарунок під подушку, важливо зрозуміти, що далеко не все варто туди класти. Факти ICTV підготували список подарунків, які не варто дарувати дітям на Миколая, щоб убезпечити їх.

Які подарунки не треба класти під подушку на День Святого Миколая

  • Дрібні предмети

Завжди треба памʼятати про вікові обмеження. Безпека – понад усе. Якщо маленька деталь від біжутерії чи іграшки потрапить уві сні до рота дитини, наслідки можуть виявитися щонайменше неприємними.

Не кладіть під подушку подарунки з гострими краями. Малюк може просто випадково травмуватися уві сні. Тож радості такий подарунок на Миколая точно не принесе.

Зараз дивляться

  • Їжа та цукерки

Це може видатися дивним на перший погляд, адже традиційний подарунок слухняній дитині на Миколая – саме солодощі. Проте йдеться не про всі ласощі, а лише про ті, що можуть легко розтанути чи навіть зламатися. В магазині цукерки та шоколад представлені в широкому асортименті, тож ви точно зможете підібрати вдалий варіант.

Також не варто класти під подушку гроші, коштовності, іграшкову зброю, неякісні речі та продукти, що можуть спричинити алергію конкретно у вашої дитини. Головна мета – зробити День Святого Миколая радісним і безпечним для малечі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-22 17:18:11