Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Netflix продовжив серіал Чорне дзеркало на 7 сезон

Серіал Чорне дзеркало знову з’явиться на Netflix – проєкт продовжили на 7-й сезон. Поки продовження у статусі підбору кастингу.

Що відомо про 7-й сезон Чорного дзеркала

Відомо, що інформація про продовження вперше з’явилася після релізу 6-го сезону, який був цього літа. Очікується, що виробництво серій розпочнеться вже до кінця 2023 року. Продюсерами стануть Брукер, Аннабель Джонс і Джессіка Роудс, які й раніше працювали над серіалом. Очікується, що продовження покажуть наступного року.

Нагадаємо, що в попередніх сезонах грали зірки – Сальма Гаєк, Аарон Пол, Ендрю Скотт і Майлі Сайрус. Логічно очікувати, що і в продовженні будуть відомі особистості.

Зараз дивляться

Серіал вважається одним із найпопулярніших на Netflix, і почасти через його сюжет. Раніше користувачі неодноразово відзначали, що сцени з проєкту передбачали майбутнє, причому не найсвітліші моменти.

На Netflix є й інші цікаві серіали, які ваблять своїм продовженням. Наприклад, 2-й сезон серіалу Венздей поки що без дати виходу, але з кожним місяцем деталей навколо продовження стає все більше. Дізнатися про подальшу історію похмурої дівчинки в серіалі можна на Фактах ICTV.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-22 17:05:18