Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

День психолога 2024: дата та привітання в картинках і прозі

Щороку в Україні відзначають Всеукраїнський день психолога. Це професійне свято тих, хто піклується про психічне здоров’я інших людей, допомагає пережити травмувальні події та повернути душевний спокій.

День психолога 2024 – дата

Всеукраїнський день психолога щороку відзначають 23 квітня, дата не змінюється. У 2024 році свято припадає на вівторок.

День психолога започаткували у 2004 році за ініціативи Національної асоціації практичних психологів і соціальних працівників України.

Зараз дивляться

Дату 23 квітня обрали не просто так. Саме цього дня 1896 року народився український психолог Григорій Костюк, який зробив значний внесок у розвиток психологічної науки та освіти.

В умовах повномасштабної війни ця професія є надзвичайно важливою та потребує великої відповідальності. У день свята варто привітати всіх знайомих психологів, які продовжують працювати й допомагати людям.

Привітання з Днем психолога в картинках

Привітання з Днем психолога

Всеукраїнський день психолога – картинки

День психолога – привітання у листівках

Листівки до Всеукраїнського дня психолога

День психолога в Україні – привітання

Привітання з Днем психолога в прозі

Вітаю зі Всеукраїнським днем психолога! Ти, як справжній чарівник, відновлюєш душевну рівновагу, налаштовуєш на позитив, вселяєш упевненість у собі, даруєш сили і позитивні емоції іншим людям. Нехай твоя енергія ніколи не вичерпується, а внутрішній світ завжди буде гармонійним. Бажаю процвітання, кохання й удачі!

***

Вітаю вас із професійним святом, з Днем психолога! Бажаю в усьому позитивного настрою, щоб ви завжди могли знаходити правильні шляхи для вирішення всіх проблем. Бажаю бадьорості, енергії та професійного розвитку! Нехай здійснюються всі мрії, а цілі досягаються легко та швидко.

***

З Днем психолога! Нехай робота приносить задоволення та гідну зарплату! Бажаю постійного руху вгору кар’єрними сходами, досягнення всіх цілей, а також чудового фізичного і психологічного здоров’я!

***

Твоя професія унікальна та дуже необхідна! Я від щирого серця вітаю тебе з професійним святом, бажаю справжнього щастя без тривог та поганих думок. Нехай тебе завжди і скрізь супроводжує успіх, а сили, мудрості та знань вистачить на всіх клієнтів. Бажаю кохання, терпіння та міцного здоров’я. З Днем психолога!

***

Вітаю з Всеукраїнським днем психолога! Бажаю завжди бути в гармонії з собою, побільше відпочивати та щодня відчувати натхнення. Нехай кожен день буде продуктивним, насиченим та яскравим.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-22 16:08:37