Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Андре Тан показав своє архівне фото

Дизайнер Андре Тан показав своє архівне фото 22-річної давності. Модельєр повідомив, що сьогодні, 22 листопада, для нього особливий день.

Андре Тан поділився архівним фото

В Instagram Андре Тан оприлюднив знімок, на якому постав із довгим волоссям і келихом вина. Знімком він поділився не просто так, рівно 22 роки тому він створив власний бренд. Тоді модельєру було 23 роки.

– Хто не ризикує, той не п’є шампанське. 22 роки тому я ризикнув і створив власний бренд – Andre Tan. Тоді я не міг уявити, що матиму понад 50 магазинів по всій Україні, 350 співробітників і десятки тисяч шанувальників моїх творінь, але точно в це дуже вірив, – зізнався дизайнер.

Він додав, що дуже любив і любить справу, якою займається. Знає, що на своєму місці і це додає сил з року в рік створювати нове та розвиватися. Також модельєр наголосив, що разом із компанією вони пройшли безліч труднощів, а тому подолають і війну.

Зараз дивляться

– Друзі, не бійтеся помилятися, ризикувати, жити це життя! Це призводить до неймовірних речей. І такою річчю в моєму житті став бренд. З днем народження нас, – сказав Андре Тан.

Також він подякував усім, хто залишається разом із ним протягом усього часу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-22 15:04:53