Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ауреліо Де Лаурентіс заявив, що Україну пограбували у матчі з Італією

Президент чинного чемпіона Серії А Наполі Ауреліо Де Лаурентіс поділився враженнями після матчу Україна – Італія у відборі на Євро-2024.

На його думку, збірну України “пограбували” у цій грі кваліфікації. Він це озвучив під час презентації своєї книги.

– Ніхто не хоче бачити команду, яку пограбували так, як пограбувала Україну вчора ввечері Італія. Вони явно повинні були отримати пенальті, – сказав Де Лаурентіс під час презентації своєї нової книги.

Поруч із Де Лаурентісом сиділи гравці неаполітанського клубу захисник Джованні Ді Лоренцо та вінгер Маттео Політано, які брали участь у матчі проти України.

Зараз дивляться

– Насправді ви грали добре, краще, ніж більшість разів, коли я дивився, тож ви заслуговували на кваліфікацію. Україну мотивувала війна, у них була мрія, але вона не стала реальністю. З іншого боку, якби все було легко, це не було б мрією, – додав він.

Нагадаємо, у компенсований арбітром час у штрафному італійців стався контакт ногами Браяна Крістанте та Михайла Мудрика. Але арбітр Хесус Хіль Мансано дуже швидко отримав підказку від арбітрів VAR і не пішов переглядати епізод. Гра у Леверкузені закінчилася нічиєю 0:0, чого було достатньо для виходу Італії на Євро-2024.

Україна все ще може кваліфікуватися на Євро-2024 через плейоф у березні 2024 року, адже потрапила до 12-ки команд, які посперечаються за три останні путівки на турнір.

Джерело: la Repubblica

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-22 14:33:01