Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Війська РФ зменшили кількість штурмових дій – генерал Тарнавський

Фото: Генштаб ЗСУ

Окупаційні війська РФ зменшили кількість штурмів у зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія.

Про це повідомив бригадний генерал, командувач ОСУВ Таврія Олександр Тарнавський.

– Російські окупанти зменшили кількість штурмових дій, але продовжують цинічно ігнорувати закони та звичаї ведення війни – вдарили ракетами із ЗРК С-300 по цивільному медичному закладу на Донеччині, – наголосив генерал.

Тарнавський уточнив, що пошкоджень та руйнувань зазнали Центральна міська лікарня в місті Селідове (Донецька область), будівля шахти Котляревська та інша інфраструктура.

Зараз дивляться

Протягом доби окупанти завдали 4 ракетних ударів, провели 29 бойових зіткнень. Крім того, ворог здійснив 637 артилерійських обстрілів.

Війська РФ за добу втратили ще 339 осіб. Крім того, українські захисники знищили 5 одиниць військової техніки РФ, зокрема бойову броньовану машину та дві артилерійські системи.

Як відомо, зона відповідальності військ Таврія охоплює лінію фронту на Півдні України та частину Донецької області (зокрема Авдіївку).

Ситуація на Півдні України

Напередодні в Оперативному командуванні Південь повідомили, що не фіксують ознак підготовки військ РФ до наступу на південному фронті.

Українські військові продовжують утримувати позиції на лівобережжі Дніпра в Херсонській області. Їм вдалося закріпитися там на кількох плацдармах.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Українські підрозділи продовжують контратаки на лівому березі Дніпра.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-21 13:11:36