Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У Тейлор Свіфт зламався підбор під час шоу – ВІДЕО

21 Листопада 2023, 12:45

Співачка Тейлор Свіфт під час шоу в Бразилії загубила підбор від сценічного взуття. Проте, на радість шанувальників, це не зупинило концерт.

Як Тейлор Свіфт загубила підбор на сцені

Зараз 33-річна співачка гастролює Південною Америкою зі своїм шоу Eras Tour. Під час концерту в понеділок, 20 листопада, володарка Греммі на кілька секунд зупинила виступ, щоби розібратися з підступним чоботом від Christian Louboutin. Інцидент потрапив на фанатське відео.

– Через це я зараз відчуваю себе дивовижно, – сказала хітмейкерка під оплески прихильників.

На іншому записі видно, що Свіфт стоїть навшпиньки через відсутній підбор.

– Як справжня Барбі, – йдеть у підписі до відео.

Вочевидь, це є відсилкою до вірусної сцени з фільму Барбі з Марго Роббі, що вийшов цього літа. Адже відомо, що в культових ляльок ніжки завжди були, як на підборах.

Образ Тейлор Свіфт для шоу

Непересічний гардеброб попзірки можна побачити у фільмі Taylor Swift: The Eras Tour, що зібрав понад $200 млн у світовому прокаті з моменту виходу на екрани кінотеатрів 13 жовтня.

На сайт Louboutin зазначено, що складна кришталева вишивка на розкішних чоботах Свіфт виконана вручну.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Виступ співачки мав відбутися в суботу, але його довелось перенести через рекордну спеку. Висока температура на вулиці спричинила трагедію – шанувальниці Тейлор Свіфт стало погано під час концерту в пʼятницю, 18 листопада. Дівчину терміново госпіталізували. Попри зусилля лікарів врятувати її не вдалося.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-21 12:45:14