Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Подарунки на День святого Миколая 2023: що подарувати дітям

У ніч на 6 грудня діти лягають спати зі сподіванням знайти зранку під подушкою подарунок від Святого Миколая. Традиційно вважається, що слухняним малюкам чарівник приносить солодощі, а неслухняним – різочки.

Щоправда, крім солодощів, діти не проти знайти подарунок, про який вони мріяли. Для цього помічникам Святого Миколая варто заздалегідь дізнатися про бажаний презент. Втім можна зробити й сюприз.

Факти ICTV допоможуть вам визначитися з подарунками на День Святого Миколая дітям різного віку.

Зараз дивляться

Що подарувати на Миколая дітям віком від року до двох

В цей час малюкам уже можна розʼяснювати святкові традиції. Тож вони з задоволенням зазирнуть під подушку зранку 6 грудня. Оскільки кількість цукру в раціоні дитини треба контролювати, це можуть будти якісь корисні цукерки чи фруктова пастила, а також різні приємності. Наприклад, Миколай може принести якусь тактильну іграшку, книжечку, зокрема бізибук, чи іграшку для ванної.

Що подарувати на Миколая дітям віком від двох до трьох років

Це можуть бути ляльки, великі пазли та мозаїка, розмальовки, набори олівців чи фломастерів, машинки та інтерактивні іграшки. Якщо дуже хочеться подарувати великий подарунок, можна поставити його поруч з ліжком, щоби дитина зранку першим побачила саме сюрприз.

Що подарувати на Миколая дітям віком від трьох до чотирьох років

У цей період малюки все частіше починають повторювати за дорослими та копіювати їхні дії. Тому нагодиться іграшковий смартфон, якщо ви не подарували його раніше. Тільки він має бути максимально схожим на справжній. Також доречними будуть професійні набори, на кшталт приладдя маленького лікаря разом з білим халатом. Або можна підбрати знаряддя, щоби гратися в магазин, салон краси чи майстерню. Можна подарувати мобільний ляльковий театр, пазли чи конструктор за віком.

Що подарувати на Миколая дітям віком від чотирьох до пʼяти років

У цьому віці починає все чіткіше проступати індивідуальність дитини, вона визначається із вподобаннями. Малюків захоплюють герої мультфільмів, кіно чи коміксів. Тож можна дарувати тематичні футболки з улюбленими персонажами, фігурки героїв, пазли чи конструктори з того чарівного всесвіту, яким цікавиться дитина. Маленький режисер грає в ігри, головними героями яких можуть бути ті ж самі персонажі, тому придивіться до своєї дитини, і вона вам сама підкаже, чого їй хочеться.

Що подарувати на Миколая дітям віком від пʼяти до шести років

Ще трішки і ваш малюк, що вчора смішно белькотів різні слова, піде до школи. Тож поруч із солодощами можна покласти щось корисне та практичне. Наприклад, набір з магнітних літер та цифр, які зручно розташувати на холодильнику та складати слова й рахувати. Також у пригоді стануть настолки, головоломки, набори для творчості та колекційні ляльки – для когось із всесвіту L.O.L., а для когось з Майнкрафту.

Що подарувати на Миколая дітям віком від шести до восьми років

Це вже школяр або школярка, що мають власні вподобання, а ще часто з радістю переймають вподобання друзів. Придивіться до інтерактивних іграшок, іграшок на радіокеруванні, електронних ігор, наборів для моделювання та творчості.

Що подарувати на Миколая дітям віком від девʼяти до десяти років

У цей час іграшки вже переходять до розряду символічних подарунків, якщо це, звісно, не персонаж улюбленої відеогри. Діти все більше диджиталізуються, тому смартфон, планшет чи навушники точно будуть в радість. Також можна подарувати набір юного блогера та цікаву настолку складнішого рівня.

В цей час вже є небезпека, що діти просто загуглять історію Дня Святого Миколая і дізнаються, що чарівник відсилає до них з подарунками батьків та родичів. Але є і гарна новина – приємні сюрпризи від того не стануть менш приємними.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-20 20:33:57