Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Грант на власний проєкт: у Києві відбудеться конференція Культурні відносини України та ЄС: підсумки 2022-2023

У Києві 7 грудня відбудеться Міжнародна конференція – шоукейс Культурні відносини України та ЄС: підсумки 2022 та 2023 років. Вона організована Бюро програми ЄС Креативна Європа в Україні.

Під час конференції відбудеться презентація успішних українських проєктів, підтриманих Креативною Європою за 2022 – 2023 роки.

Підприємці та гості заходу зможуть дізнатися, з чого починалося знайомство з Креативною Європою, як подавали грантову заявку, де знаходили та як комунікували з міжнародними партнерами, які труднощі здолали на шляху до отримання гранту та втілення проєкту.

Зараз дивляться

Окрему увагу планують приділити актуальним можливостям програми ЄС Креативна Європа. Під час заходу можна дізнатися, які конкурси у програмі відкриті станом на зараз та в яких з них можуть брати участь заявники з України.

У програмі заходу передбачений нетворкінг, під час якого є можливість поспілкуватися з командами успішних українських проєктів Креативної Європи, а також обмінятися контактами з представниками культурних та креативних секторів України.

На конференцію запрошують представників культурних та креативних секторів України, бізнесу, громадських організацій та державних установ, індивідуальних митців, які зацікавлені в пошуку фінансової підтримки для культурних проєктів та ініціатив, і планують подавати грантову заявку на конкурси програми ЄС Креативна Європа.

Участь у заході є безкоштовною. Необхідно зареєструватися до 4 грудня включно за посиланням. Місце проведення заходу вміщує обмежену кількість осіб, тому всім відібраним учасникам надійде підтвердження їхньої участі.

Бюро не компенсує витрати на проїзд та проживання. Для запрошення на оформлення відрядження – необхідно повідомити на пошту creativeeurope.in.ua@gmail.com. Варто надсилати запит заздалегідь, а не чекати підтвердження.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

З безпекових причин локація заходу буде повідомлена всім відібраним учасникам напередодні проведення заходу.

Інформаційний партнер заходу: Creative Industries Association of Ukraine (Асоціація креативних індустрій України) — громадська спілка, чия діяльність спрямована на розвиток креативних індустрій та популяризацію креаторів на міжнародних ринках.

Креативна Європа – це програма ЄС, спрямована на підтримку культурного, креативного та аудіовізуального секторів. Метою програми є захист, розвиток, промоція європейського культурного розмаїття та спадщини, а також підвищення економічного потенціалу сектору креативних індустрій, зокрема, аудіовізуального.

Україна стала учасницею програми у 2016 році. Відтоді українські заявники можуть отримувати грантову підтримку у понад 30 різних конкурсах. Загальний європейський бюджет програми 2021-2027 років становить €2,44 млрд. Програма працює у 40 країнах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-20 20:04:22