Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ла**ом пахне: Макаревич розповів, чому не може жити в Росії

Лідер гурту Машина времени Андрій Макаревич розповів, чому не може жити в Росії. Після імміграції до Ізраїлю артист може назвати свою відмінність від росіян, які залишилися на батьківщині.

Чому Макаревич не може жити в Росії

В одному з останніх інтерв’ю Макаревич зазначив, що багато росіян уже змирилися з диктатурою Кремля, яка для нього пахне лай**м. Саме цей їдкий запах жителі РФ готові ігнорувати, щоб не виходити зі своєї зони комфорту.

– Ось людина живе в якомусь місці, усе в неї добре, просто лай**м пахне. А я не хочу нюхати цей запах – ось і вся різниця, – роз’яснив Макаревич.

Говорячи відверто, артист заявив, що в Росії у нього не було б жодних шансів говорити правду і впливати на ситуацію навколо війни. А недоступний для рук Кремля – Макаревич почувається вільніше.

Зараз дивляться

– Я хвилююся за те, що відбувається в Росії та Україні, та від переживань нічого не змінюється. Тому я намагаюся допомагати, як можу… Якщо ти хочеш робити те, що вважаєш за потрібне, дуже важливо, щоб тобі хоча б не заважали, – додав музикант.

Не секрет, що лідер гурту Машина времени активно підтримує Україну в умовах війни і критикує диктатуру РФ на тлі агресії. Нещодавно Макаревич назвав головну відмінність між українцями та росіянами. Приміром, у РФ є безліч незаселених земель, але влада хоче отримати нові шляхом захоплення.

Фото: Андрій Макаревич

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-20 14:16:06