Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Тейлор Свіфт відмінила концерт через смерть фанатки

Американська співачка Тейлор Свіфт відклала свій виступ в Ріо-де-Жанейро через палючу спеку. Таке рішення попзірка приняла через смерть шанувальниці напередодні. Дівчині стало погано під час шоу.

Фанатка померла після концерту Тейлор Свіфт – що відомо

Організатори розповіли, що 23-річній Ані Кларі Беневідес стало погано на стадіоні Нілтон Сантос під час п’ятничного концерту. Пізніше вона померла в лікарні. Остаточна причина смерті дівчини ще зʼясовується, повідомили в держслужбі охорони здоров’я Ріо-де-Жанейро.

Тоді ж стало погано ще кільком шанувальникам зірки. Через це Тейлор Свіфт перервала виступ і попросити продюсерську групу забезпечити людей водою. Знаменитість заявила, що “спустошена” черезь смерть Беневідес, яка пішла так рано.

Зараз дивляться

Після цих випадків уряд Бразилії наказав компанії T4F, що займається організацією шоу Свіфт, гарантувати доступ до води на всіх концертах співачки в країні.  Міністр юстиції Флавіо Діно оголосив, що уряд видасть директиву, яка дозволить проносити пляшки з водою на концерти. Раніше це було заборонено.

Пʼятничний концерт Свіфт зібрав близько 60 тис. фанатів. Шоу відбувалося на стадіоні під відкритим небом, що знаходиться в спекотному північному районі далеко від прохолодних пляжів Ріо-де-Жанейро.

Тейлор Свіфт перенесла концерти в Ріо

Приблизно за дві години до виходу на сцену у суботу, 18 листопада, Тейлор Свіфт оголосила в своєму Instagram, що шоу переноситься.

Фото: скрин з instagram.com/taylorswift

– Було прийнято рішення відкласти сьогоднішнє шоу через екстремальні температури в Ріо. Безпека і благополуччя моїх шанувальників, колег-артистів і знімальної групи мають бути і завжди будуть на першому місці, – йдеться в оголошенні, опублікованому в сториз співачки.

Наразі суботній концерт перенесено на понеділок. Проте в день шоу фанати попри палючу спеку прийшли на стадіон, і багато хто з них розплакався, дізнавшись про відміну.

У п’ятницю, 17 листопада, в Ріо зафіксували рекордний показник індексу спеки в +59,3 градусів за Цельсієм. У суботу індекс спеки сягнув піку в +59,7 градусів за Цельсієм.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-19 11:41:07