Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Поранені двоє людей: армія РФ обстріляла Велетенське і Херсон

Російські війська обстріляли Херсонську область. Під ворожу атаку потрапили селище Велетенське Білозерської громади та місто Херсон. Вже відомо про постраждалих громадян.

Про це повідомили в Херсонській обласній прокуратурі. Зокрема, 18 листопада о 13:20 ворог з артилерійської зброї обстріляв селище Велетенське. Поранений 52-річний чоловік, в якого діагностували вибухову травму, поранення грудної клітини та ноги.

Місцевому жителю надали медичну допомогу, а зараз він перебуває в хірургічному відділенні лікарні.

Зараз дивляться

Через російський обстріл близько 14:30 по Херсону постраждав 43-річний чоловік. В ОВА уточнили, що це волонтер, який потрапив під атаку з дрона у власній автівці. Його доставили до лікарні з вибуховою травмою та уламковими пораненнями.

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

За інформацією ОВА, за минулу добу армія РФ здійснила 101 обстріл по Херсонській області. Окупанти випустили 577 снарядів з мінометів, артилерії, РСЗВ Град, танків, СПГ, АГС, дронів та авіації. По Херсону ворог випустив 26 снарядів.

В ОВА зазначили, що російські військові поцілили у житлові квартали Херсонщини та будинок культури у Бериславському районі. Через російську агресію загинула людина, ще троє осіб поранені.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-18 17:37:42