Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Підтримував ЗСУ і хоче до Києва: Єгора Бортника з Би-2 хочуть покарати в Росії

Російський музикант Льова (Єгор Бортник) із гурту Би-2 зізнався, що фінансує ЗСУ і поїде до Києва після перемоги України у війні проти Росії. Тепер колектив хочуть покарати в Росії.

За що хочуть покарати учасників Би-2 в Росії

За заявою російських ЗМІ, росіяни звернули увагу на сміливі заяви Леви з Би-2 в Instagram, де він відповідає підписникам, що споряджає українських захисників транспортом, завдяки якому було врятовано близько 500 осіб.

Музикант також відповів на запитання підписників про те, коли він приїде з концертом до Києва – Бортніков заявив, що буде в столиці після перемоги України.

Зараз дивляться

Фото: Би-2

– У Росії попросили Генеральну прокуратуру, Слідком і Мінкульт влаштувати перевірку щодо Би-2 на предмет держзради – а також визнати учасників гурту спонсорами тероризму, – зазначають російські ЗМІ.

Місцеві активісти також закликають накласти арешт на майно артистів у РФ і заборонити трансляцію їхньої творчості на території країни.

Дедалі більше російських зірок активно виступають проти війни та підтримують Україну. Наприклад, на початку листопада Алла Пугачова відповіла хейтерам і розповіла свою позицію щодо війни. Зірка зізналася, що свободу цінує більше, ніж гроші, натякаючи на недоторканність для Путіна і Кремля, перебуваючи в Ізраїлі.

Фото: Єгор Бортнік

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-18 15:26:36