Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Шлюб Каньє Веста з Б’янкою Ченсорі поставлено на паузу: у чому причина

Відомий музикант Каньє Вест і його дружина Б’янка Ченсорі, “взяли паузу” у стосунках після спілкування з близькими. Пара проводить час окремо з середини осені, одружившись ще 2022 року.

Що відомо про шлюб Каньє Веста

На таке рішення могли вплинути близькі дружини музиканта, які не дуже добре ставляться до її чоловіка.

Зараз дивляться

– Її сім’я ніколи не була шанувальниками Каньє, і близькі їй люди сумніваються в тому, що шлюб з ним був правильним рішенням. Він важка людина, і Б’янка – найтерплячіша людина, яка мала з ним справу, – зазначив інсайдер.

Раніше зазначалося, що Вест став спокійнішим і зосередженішим з моменту початку шлюбу з дружиною. Однак їхній шлюб зараз під питанням на тлі розбіжностей у деяких речах і поглядах.

І поки артист займається творчістю в Саудівській Аравії, Б’янка вирішила провести час зі своїми приятельками – саме вони та її близькі натякнули, що час прокинутися. На тлі гучних заяв Веста, дівчина втратила низку зв’язків.

Нагадаємо, що Каньє і його дружині заборонили кататися на човнах у Венеції після того, як музиканта зняли на одному з суден з оголеним задом. Примітно, що за порядком на човні мав стежити капітан, але цього не сталося.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-18 10:35:20