Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Що чекає на Україну наприкінці 2023 та у 2024 році – прогноз таролога

Ще один складний воєнний рік добігає кінця, тож Факти ICTV вирішили звернутися до тарологині Анастасії Арти з питаннями про звільнення Криму, смерть Путіна, погрози Росії застосувати ядерну зброю та ймовірність обстрілів у новорічну ніч. 

Головне під час розкладів памʼятати, що доля людини може змінюватися, а карти не дають гарантії у 100%, зауважує Анастасія. Таро не ставлять людину у жорсткі рамки, а підказують, куди йти, пояснює тарологиня. Погляньмо, яким шляхом рухається Україна.

Чи дійдуть ЗСУ до Криму до кінця року?

Зараз дивляться

Ми повинні були б дійти до Криму. На це вказує карта Правосуддя. Ми вже підходимо до тієї фази, коли Крим має визволятися, проте цей аркан Місяць каже, що недостатньо ресурсів. Доля вказує, що час визволяти цю територію ще не настав. Тож я вважаю, що до Криму ми дійдемо у 2024 році.

Чи поверне Україна Крим у 2024 році?

Так, я бачу, що до кінця 2024 року Крим може повернутися до України. Ми бачимо такий гарний аркан – це Сонце. Він каже, що усі задуми будуть здійснені. Крим буде українським, але я вважаю, що там не буде воєнних подій. Ми заберемо Крим політичним шляхом.

Як просуватиметься звільнення тимчасово окупованих територій?

Найближчим часом на фронті будуть тривати тяжкі бої. Ми бачимо жорстоку та войовничу карту Король мечів. Вона віщує багато полеглих. Це недобра інформація, але ми повинні бути реалістами і бути готовими до будь-яких подій. Я бачу, що за чотири місяці ми визволимо доволі багато територій.

Вважаю, що до Нового року ЗСУ дійдуть до Мелітополя на Запорізькому напрямку.

Якщо дивитися Донецький напрямок там позиції будуть такі самі, як були. На Херсонському напрямку планується наступ ЗСУ. Він буде дуже вдалим, бо ми бачимо аркан Колесо це виграш. Ми виграємо за часом і будемо дуже швидко просуватися.

На Харківському напрямку бачимо позиційну боротьбу, але ми нікуди не просуваємося. Карта перевернутий Самітник каже, що нам треба почекати та потерпіти. 

Чи звільнить Україна всю Херсонщину у 2024-му?

Наступний рік саме щодо Херсонщини дуже вдалий. Ми бачимо дуже войовничу гарну карту – Король вогню. Він каже, що у наших військових будуть певні успіхи. Не буду розповідати, як це станеться, щоб не сказати зайвого, проте все буде дуже добре саме на Херсонському напрямку.

Вважаю, що це через Херсонський напрямок ми будемо йти до Енергодара.Отже, утворяться кліщі з обох боків – із Запорізького та Херсонського напрямку.

Так вдасться уникнути великих бойових дій біля АЕС. Можемо вважати, що саме через Херсон вдасться дійти до Енергодара.

Після підриву ГЕС: відновлювати водосховище чи лишити як є?

Ці землі мали вийти з-під води. Це страшно для людей, але доля дивиться на все іншими очима та бачить майбутнє. На відновлення ГЕС ми бачимо карту Десятка мечів. Це карта кінця, в якому немає можливості повернення – щось має перетворитися та стати іншим. На невідновлення випадає карта Закохані. Вона вказує, що для України буде краще не відновлювати водосховище.

Чи буде обстріл в новорічну ніч 2024-го?

Саме в новорічну ніч немає чого лякатися, бо вийшов аркан Дурень – це карта нулів, коли нічого страшного не повинно статися. Але є тут і загадка. Можливо, ближче до новорічної ночі будуть події, які егрегор Таро зараз приховує, бо людям це знати не потрібно. Проте вважаю, що в саму ніч потужних обстрілів не буде по Україні.

Чи будуть блекаути цієї зими?

Блекаути будуть, але не такі страшні, як торік. Ми вже підготовлені: є якісь прилади, завдяки яким ми зможемо комфортно почуватися. На питання щодо обстрілів ми бачимо карту Королева мечів. Вона така сама жорстока, як і Король. Карта пов’язана саме з обстрілами і з темрявою. Тож, вважаю, що блекаути будуть.

Яка ситуація на ЗАЕС? Чого чекати?

Я бачу, що цієї зими ми ще не звільнимо Енергодар. Там будуть працювати ті самі люди, будуть ті самі обставини, які були тієї зими, але більш м’які. Вже не буде такого терору.

Вважаю, що ми зможемо звільнити Енергодар досить швидко. Коли буде наступ, то не буде багато обстрілів. Також я не бачу, що очікується якийсь підрив.

Вийшла карта Летаргічний сон – наймʼякіша з жорстоких карт. Вона каже, що все буде спокійно – не буде нападу, але не буде й визволення. Тож ця зона пробуде під окупацією ще не менше ніж чотири місяці.

Яким буде 2024 рік для України?

Ми бачимо перевернутий аркан Сили. Він показує, що ми дещо розчаровані ситуацією, важкою війною. Ми вже втомилися. Я бачу, що в людей немає ресурсів – це Король пентаклів, що перевернутий. Тож ми вже ледве тягнемо морально цю напругу.

Але наступний рік буде доволі переможним.

На це вказує карта Шлях переможця: будуть активні дії на фронті. Ми будемо просуватися та визволяти наші окуповані території. 

Яку підтримку західних партнерів матиме Україна?

Аркан Смерть показує, що в Україні утилізуються якісь сили Росії. Тому всі, хто на Заході підтримує Україну, вважають, що війна має тривати ще деякий час, щоби послабляти Росію. Новина не надто приємна, але матимемо підтримку. Ми вже перебуваємо в ситуації, тому мусимо просуватися, бути стійкими. Нам даватимуть нове озброєння, зокрема літаки. 

Коли помре Путін?

Я не вважаю, що Путін досі живий. Я бачу, що він помер уже давно, але його політична фігура не вмирає. Його двійники продовжують роботу за нього. Фігура, я б сказала, умовного Путіна залишиться на політичній арені наступного року. В нас випав аркан Імператор. Та є інша – допоміжна – карта, що називається Мрії та жахи. Вона вказує на те, що є певні люди, які хочуть вивести цю фігуру, але не можуть поділити владу. Тож фігура Путіна має, за їхнім розрахунками, стримувати розпад країни. Я вже бачу, що цей розпад не за горами – років півтора-два. 

Як саме помре Путін?

 Карта каже, що це була підлість, а не смерть від онкології, як кажуть. Я вважаю, що його таємно знищили, бо він не влаштовував тих, хто стояв за ним. Його демонізували, щоби потім списати на нього все. Тому вся ненависть, яку люди направляють на цю фігуру, даремна, бо фізично його нема. 

Коли зміниться влада в Росії?

Я вважаю, це станеться протягом 2024-го, можливо, на початку 2025 року, коли ми таки дійдемо до переговорів. Тоді не буде сенсу залишати Путіна як фігуру. Можуть оголосити, що він помер.

Скажуть, що це він все підписував, давав накази, а інші люди його боялися і ні в чому не винні.

На цьому можуть зробити якесь політичне шоу, що задовольнить людей, зокрема в Росії. Адже вони не розбираються в ситуації, а вірять своїм ЗМІ. 

Що чекає на російських пропагандистів?

 Як то кажуть, їх зіллють. Випала карта Розбите серце. Ті, хто вважав, що вони будуть символом, самі ж постраждають від цієї машини. Їх можуть також вбити, бо ми бачимо, що агресія на карті йде згори. 

Чи підтримує Путіна Китай?

Це все зовнішні прояви. Китай – дуже хитра країна. На одній карті ми бачимо обійми, тож Китай наразі допомагає Росії, але з іншою метою – не заради підтримки.

Ось що хоче Китай насправді – це карта Ніч перед стратою, тож він хоче захопити частину Росії.

Тому Китай змінить напрям впливу у певний час, і захопить частину територій, коли Росія буде послаблена.

Наскільки посилила Росію підтримка КНДР?

Можу сказати, що це більше політичний театр. Ми бачимо карти. КНДР нема чим підтримувати Росію. Для Кім Чен Ина важливіше, що він з’явився разом з Путіним. Кім показує, що прийнятий у такій великій, як він вважає, державі. Це його позиція на підтримку своєї країни, але не Росії.

Чи є загроза Третьої світової війни?

Це складне питання. Ми бачимо аркан Імператриця – це карта захисту, тож світ буде захищений від цієї напасті. Але що ж тоді зараз, якщо це не Третя світова війна. На це питання випав тяжкий аркан Повішений.

Він каже, що ми маємо  пройти випробування і стати просвітленими. Тоді аркан перевертається і переходить в іншу якість.

У світі зараз тривають масштабні трансформації. Вони будуть впливати на всі сфери: на економіку, на політику, буде переділ країн. Має утворитися великий світ, в якому ми будемо об’єднані.

З яких країн почнеться Третя світова війна?

З України скоро зійде ця місія. Ми зробили найважливіше, ми – той камінь, який кинули у воду й від якого розійшлися кола. Тож в Україні скоро завершиться цей процес. Буде відновлення, але  вогонь війни піде іншими країнами. Ми вже бачимо це на прикладі Палестини та Ізраїлю. 

Чи готова Росія застосувати ядерну зброю?

Я б сказала, що вона не планує цього робити. Вийшли хитрі карти: це Жриця, що маніпулює більше, ніж погрожує. Ядерна зброя – це скарб Росії, як вони вважають, і продовжать маніпулювати людьми, що застосують цю зброю. Проте вони цього не планують. Це психологічний тиск.

Чи позбудеться Україна постійної загрози з боку Росії та її союзників?

– У природі, коли утворюється алмаз, процес відбувається під тиском. Тож Україна – це країна-алмаз, що зараз витримує тяжкий тиск, але ми вийдемо переможцями. Випала карта Вісім жезлів, що вказує на сильний швидкий рух. Ми, згідно з цією картою, утворюємо родючу долину, як тут ідеться.

З України буде саме така родюча країна, будуть фінансові вливання з західних країн.

Україна буде ще процвітати, але не так швидко. Ми маємо очиститись і з’ясувати, хто ми такі. Коли ми це остаточно зрозуміємо, перемога буде дуже швидкою.

Чи зміниться щось для України через війну на Близькому Сході?

– Це трохи відбере фінанси від України. Ми будемо змушені терміни війни відтягнути далі. Тож, на жаль, воєнні події затягнуться. 

Чи буде друге пришестя?

– Можу сказати, що це певний художній образ, завдяки якому люди мають зрозуміти, що вони у періоді вибору. Буде як Христос, так і Антихрист, і ми всі повинні вибирати, куди ми підемо. Це розділення та Пришестя буде зсередини, а не ззовні. Ми в собі повинні знайти того Христа, який нас порятує. Це наші якості духовні, які ми повинні плекати, щоби зробити з себе людей світла.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-16 17:30:23