Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дружина Володимира Остапчука вперше відповіла на запитання про його колишніх

Обраниця ведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська вперше відповіла на провокаційне запитання про його ексдружин. Воно стосувалося зовнішності Христини Горняк та Олени Войченко.

Що кохана Остапчука думає про його колишніх

В Instagram Катерина вирішила поспілкуватися з підписниками, відповівши на їхні запитання. Одне з них стосувалося ексдружин ведучого, а саме – чи вважає вона вродливими Горняк і Войченко.

Полтавська чесно сказала, що намагається не відповідати на запитання про минуле Володимира, адже здебільшого вони несуть у собі провокацію. Наразі вона вирішила зробити виняток.

Зараз дивляться

– Я ніколи не відповідала на запитання, що стосуються минулого Вови, бо 99% із них – провокативні та несуть негативний характер. Але на це відповім, хоч і не розумію людину, яка його поставила. Так, красиві. У Вови хороший смак на зовнішність, – написала Катерина.

Фото: https://www.instagram.com/poka.tya/

Зазначимо, що Полтавська є третьою дружиною Остапчука, хоч самі вони й не підтверджували, що уклали шлюб. Першою дружиною ведучого була Олена Войченко, з якою в шлюбі вони прожили 13 років і яка народила Володимиру двох дітей.

Після Остапчук був одружений з Христиною Горняк. Їхній шлюб тривав рік і закінчився несподівано для шанувальників. Вже незабаром Володимир побудував стосунки з Полтавською.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-16 10:47:24