Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Колишня Меттью Перрі розкрила можливу причину смерті зірки

Колишня дівчина актора Меттью Перрі розкрила можливу причину смерті зірки серіалу Друзі. Кеті Едвардс вважає, що артист міг знову почати вживати наркотики перед смертю.

Колишня Меттью Перрі розповіла про причини смерті актора

Едвардс заявила, що він не міг просто так потонути, і знає його педантичність щодо заборонених речовин і знищення слідів їхнього вживання.

– Я думаю, що він міг приймати таблетки протягом тижня перед смертю. Правоохоронні органи сказали, що на місці події не було рецептурних болезаспокійливих засобів, що мене не дивує, бо він не залишав наркотики де попало, – зазначила Кеті.

Відомо, що пара познайомилася на зборах анонімних алкоголіків, і вже 2006 року вони почали зустрічатися.

Зараз дивляться

І хоча поліція заявила, що в тілі Меттью не було фентанілу або метамфетаміну, Кеті вважає, що деталі його смерті не сходяться. Також експерти не виявили пігулки на території будинку актора.

– Він був параноїком і вживав їх усі, щоб не було жодних доказів, а потім ішов за новими, коли цього хотів, – додала Едвардс.

До того ж, Кеті запевняє, що Меттью любив вживати наркотики й алкоголь, перебуваючи у воді. При цьому робив він це завжди один.

Нагадаємо, що Меттью Перрі помер 28 жовтня в джакузі свого будинку. Акторові було всього 54 роки, і він боровся з наркотичною залежністю після аварії на гідроциклі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-13 18:02:30