Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Тейлор Свіфт налякав вчинок фаната – ВІДЕО

Співачка Тейлор Свіфт на концерті в Буенос-Айресі попросила шанувальників не кидати нічого на сцену. Зірка зауважила, що це її лякає.

Що сказала Тейлор Свіфт фанатам

Під час виконання пісні Evermore в рамках шоу Eras Tour Свіфт зробила паузу, щоби звернутися до публіки. Це сталося після того, як поруч з її піаніно приземлився, ймовірно, презент від шанувальника.

Зараз дивляться

– Мені подобається, що ви принесли подарунки, це дуже мило. Та, чи не могли б ви, будь ласка, не кидати їх на сцену. Я вас дуже люблю, – ввічливо попрохала фанатів Свіфт.

Вона додала, що танцюристи можуть випадково перечепитися через ці речі, і її це лякає.

Які небезпечні інциденти траплялися на концертах

Жбурляння предметів під час виступів стало тривожною тенденцією останніх місяців. У червні цього року співачка Бібі Рекса отримала по обличчю телефоном, що кинув відвідувач концерту. Чоловіка зарештували та висунули йому звинувачення у нападі. Того ж місяця поп-виконавицю Ейву Макс вдарив глядач. Кантрі-артистка Келсі Баллеріні також постраждала внаслідок кинутого на сцену предмету, після чого вона попрохала слухачів не робити так.

Цього тижня Свіфт розпочала південноамериканський етап свого рекордного туру Eras Tour в Аргентині, де відіграла три концерти. Виступ, під час якого вона звернулася до шанувальників, мав відбутися у п’ятницю, але його довелося перенести на неділю через несприятливі погодні умови.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-13 13:44:32