Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Полякова розкритикувала блогерів за показ несправжнього життя: Це завжди брехня

Оля Полякова розкритикувала блогерів за показ їхнього несправжнього життя. Співачка також розповіла, чи прикрашає своє життя для публіки.

За що Полякова розкритикувала блогерів

В обговоренні з Машею Єфросиніною теми брехні в нашому житті Полякова заявила, що Instagram та інші соцмережі – це переважно брехня.

Зараз дивляться

– Брехня, починаючи з нереальних фото і фотошопу, закінчуючи нереальним життям, коли люди не живуть цим багатим життям. Ось хтось мені розповідав: А ти знаєш, цей блогер купив Porsche, ще щось, дружині купив, вони заробляють величезні гроші. Ні, українські блогери не заробляють величезні гроші. Дуже багато фейків, я не буду називати прізвища цих людей. Я знаю, що якщо ти маєш гроші на це, то розумію, в якій квартирі ти маєш жити, причому у своїй, – заявила співачка.

Полякова додала, що багато людей бачать таке життя, і порівнюють його зі своїм. За словами артистки, таке публічне красиве життя – це завжди брехня.

– Можуть бути приховані нездорові стосунки, не ті фігури, не та зовнішність, не такі прекрасні розумні та виховані діти, – вважає Оля.

Що стосується показу особистого життя самої Полякової, то артистка не заперечує, що може трохи прикрашати. Втім, є й ролики, де вона лає своїх дітей.

Нагадаємо, що нещодавно Полякова назвала свій найбільший гонорар. Зірка зізналася, що за корпоратив отримувала понад $100 тис. Це було на Новий рік 2022, де Оля мала не тільки співати, а й вести вечір.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-09 20:15:42