Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Якість фото помітно покращилась: особливості камери нового iPhone 15 Plus

Обираючи новий ґаджет, важливо враховувати різні аспекти його роботи. Одним із головних критеріїв вибору смартфона є якість камери. Новий iPhone 15 Plus задає високі стандарти. Американський бренд подбав про те, щоб знімки на телефон стали ще більш яскравими та чіткими.

У телефоні два об’єктиви. Вони дозволять провести чітку та якісну зйомку навіть в умовах слабкого освітлення. Також компанія подбала про те, щоб фото, зроблені в русі, виходили чіткими.

Головні нововведення у камері iPhone 15 Plus

Головні зміни відбулись з основною камерою. Навіть порівнюючи з попередньою версією iPhone 14 Plus, можна помітити чимало поліпшень, наприклад:

Зараз дивляться

  1. Матриця стала якіснішою. Тепер вона становить 48 мегапікселів. В аналогічній моделі попереднього покоління цей показник був у чотири рази нижчим – 12 Мп. На новому iPhone 15 Plus фото будуть кращими.
  2. Роздільна здатність фото. Вона також стала більшою. У новому ґаджеті показник становить 8000 х 6000, а раніше не перевищував 4032 х 3024. Тепер знімки будуть більш детальними. На фотографіях вдасться розгледіти навіть найдрібніші частинки. iPhone 15 Plus задає нові стандарти у сфері роздільної здатності фото.
  3. Зум. Раніше компанія Apple використовувала у своїх ґаджетах переважно цифрове збільшення. Воно давало непоганий результат, але в iPhone 15 Plus все набагато краще. Тут передбачений оптичний зум. Навіть якщо фотографувати об’єкт здалеку, то знімок вийде чітким і детальним. Кожна його частинка буде ідеальною. Камера оснащена функціями дворазового оптичного наближення. Це помітний крок вперед порівняно з попередньою лінійкою ґаджетів.

Це тільки найбільш очевидні зміни, які відбулися з камерою нового iPhone. Кожен любитель якісних фото обов’язково оцінить нові стандарти знімків з таким ґаджетом.

Інші характеристики камери в iPhone 15 Plus

В іншому камера в iPhone 15 Plus практично не зазнала змін. Наприклад, залишилися колишніми характеристики для селфі. Це камера на 12 мегапікселів з роздільною здатністю 4032 х 3024. На селфі-камеру можна знімати відео в якості 4К при 60 FPS. Це забезпечить реалістичність зображення, його детальність.

В основній камері передбачено кілька режимів зйомки. Це дасть змогу зробити оптимальні фото залежно від освітлення, погодних умов та інших чинників. Додатковими перевагами стануть:

  • оптична стабілізація;
  • наявність ширококутного об’єктива (120°);
  • можливість використання різних ефектів (Боке, Pro).

Знімки на новий iPhone 15 Plus будуть не гіршими, ніж фото, зроблені на професійну камеру. Тому поціновувачам якісних кадрів обов’язково сподобається цей смартфон.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-09 17:16:43