Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Представлено костюм українки для конкурсу Міс Всесвіт

Комітет Міс Всесвіт Україна презентував національний костюм Берегиня мати для представниці України на конкурсі Міс Всесвіт. У ньому Ангеліна Усанова з’явиться на сцені конкурсу 16 листопада 2023 року в Сальвадорі.

Який вигляд має національний костюм українки для Міс Всесвіт 2023

Організатори конкурсу Міс Всесвіт Україна показали костюм і розкрили подробиці про його посилання усьому світу. Так, костюм українки присвячений материнській любові, адже діти страждають від війни, не маючи можливості себе захистити.

– Матері всієї України благають і мріють про чисте і захищене небо без ракет. Моляться за життя своїх дітей, яких безжально забирає війна. Світ має запам’ятати жахливу статистику, щоб захистити українських дітей, – заявила президентка конкурсу Міс Всесвіт Україна Анна Філімонова.

Блакитна тканина костюма Берегиня мати – символ мирного, тихого неба без ракет. Білий і молочний кольори – символи миру. Синій і жовтий – кольори прапора України. Золоті елементи – це броня. На костюмі також можна побачити й фігурку маленького золотого янголятка.

Зараз дивляться

Відомо, що костюм розробляли півтора місяця, і на нього пішло 30-35 метрів шифонових тканин і органзи. Поверх тканини надруковано принт у вигляді хмар і блакитного неба, а деякі елементи створювалися за допомогою 3D-друку. Для оздоблення використано приблизно 45 тис. каменів.

У костюмі Ангеліна Усанова засвітилася у своєму новому кліпі Peace, пісню до якого написала сама.

Це далеко не перша спроба привернути увагу громадськості на проблеми за допомогою моди. У жовтні Андре Тан випустив нову колекцію, закликавши світ відкрити очі.

Фото: Usanova

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-09 12:45:45