Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

суперник українця назвав його одним із найкращих бійців на планеті

Чемпіон Bellator у напівсередній вазі, українець Ярослав Амосов проведе захист свого пояса у напівсередній вазі проти претендента з Ямайки Джейсона Джексона.

Напередодні бою суперник українця в інтерв’ю MMA Junkie Radio назвав його одним із найкращих бійців у напівсередній вазі у світі.

— Ярослав – один із найкращих напівсередньоваговиків на цій планеті, якщо не найкращий. Його рекорд і набір навичок дозволяють йому перемагати в боях. Рекорд, який він має, і набір навичок.. Він знає, як вигравати бої. Він воював деякий час. Він бився з багатьма крутими хлопцями. Тому я скажу, що він перебуває на вершині рейтингу, – сказав Джексон.

Як вказує видання, Джексон розуміє, що здобути перемогу над Амосовим буде непросто, враховуючи, що український боєць ніколи не програвав.

Зараз дивляться

Коли наступний бій Амосова?

Бій Амосов – Джексон стане головною подією бійцівського вечора у межах турніру Bellator 301.

Він відбудеться 17 листопада на Wintrust Arena в американському Чикаго.

30-річний Амосов в останньому бою, що відбувся у лютому 2023 року на турнірі Bellator 291, здобув перемогу над Логаном Сторлі одноголосним рішенням суддів. На його рахунку 27 перемог і жодної поразки.

33-річний Джексон у липні 2022 року на турнірі Bellator 283 переміг рішенням суддів Дагласа Ліму. У його активі 16 перемог і чотири поразки.

Фото: Bellator MMA

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Джерело: MMA Junkie Radio

MMA, Ярослав Амосов

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-08 18:31:14