Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Який вигляд має новий логотип Нацвідбору на Євробачення 2024 – фото

Суспільне Мовлення презентувало логотип Національного відбору на міжнарожний пісенний конкурс Євробачення 2024.

Новий дизайн для Нацвідбору на Євробачення 2024

Дизайнери розробили концепцію Музичної ДНК нації, яка поєднала у собі три символи: серце – логотип Євробачення; музичні хвилі, як нестримна енергія коливання від звукових хвиль; та стилізований образ ДНК, як алюзія на танець ліній, музичних хвиль і вібрацій.

Фото: Суспільне

Начальник управління дизайну департаменту промо і дизайну Суспільного Мовлення Влад Ходаківський зазначив, що дизайнери створили сучасний візуальний стиль, який може змінювати свої форми.

Зараз дивляться

– Серце – музична хвиля розгортається, лунає з глибини – від самого серця. Музичні хвилі – лінії під час руху дають відчуття ритму, гучності та вібрації від звукової хвилі. ДНК – хвилі через “танець ліній” нагадують за стилем ДНК — образ стійкості, спадковості та єдності, – пояснили у Суспільному.

За словами голови делегації України на Євробаченні Оксани Скибінської, новий дизайн Нацвідбору передає суть пісенного конкурсу, і його було створено не на один сезон.

– Нашою метою було створити для Національного відбору єдиний дизайн на кілька років. Щоб український Національний відбір був впізнаваний і для українців, і для міжнародної аудиторії з першого погляду та першого звуку. Тому для нас було важливо відобразити в дизайні суть цього проєкту: Національний відбір відкриває пісні, в яких закодоване музичне ДНК нації, щоб представити на міжнародній музичній сцені характер актуальної української музики, – сказала Скибінська.

дизайн Нацвідбру на Євробачення 2024

Фото: Суспільне

Цьогоріч Суспільне отримало 389 заявок на участь у Національному відборі на Євробачення 2024. Лонгліст учасників включатиме не більше 20 виконавців.

Вони пройдуть прослуховування, за результатами якого оберуть до 10 фіналістів. Серед учасників лонглісту, які не увійдуть до цієї десятки, буде проведено рейтингове онлайн-голосування, яке визначить ще одного фіналіста.

Фінал Нацвідбору відбудеться у лютому 2024 року у форматі телевізійного концерту. Переможця визначать за результатами голосування журі та глядачів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-08 17:20:45