Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Повний місяць у грудні 2023 року – дата

Повня – це завжди красиве видовище, яке можна спостерігати відносно рідко. Астрологи впевнені, що коли Місяць з’являється в нічному небі у всій красі, то чинить сильний вплив на все живе на Землі – від рослин до тварин і людей.

Факти ICTV з’ясували, коли буде повний Місяць у грудні 2023 та що очікувати від небесного явища.

Коли повня у грудні 2023

Пік активності супутника Землі наприкінці 2023 року очікується на 27 грудня. У цей період багато хто з нас зможе відчути прилив енергії, і дуже важливо спрямувати її в правильне русло. Уже після повні приплив сил піде на спад, тож буде час підсумувати виконану за місяць роботу, як і за весь 2023 рік, а також скласти план уже на наступний рік.

Зараз дивляться

Вплив повні на діяльність людини

Загалом на повний Місяць у грудні 2023 року припадає нейтральний день – доба буде неспішною, та водночас стабільною і цілком передбачуваною. Однак астрологи попереджають – будуть спокуси, від яких потрібно тікати. Ні до чого доброго це не призведе.

Що не можна робити на повний Місяць – народні вірування

Наші пращури вірили, що на повний Місяць не варто починати нових справ. Це стосується навіть прибирання в будинку. Операції краще перенести на інший день, як і догляд за собою – підстригання нігтів може погано позначитися на здоров’ї.

Що можна робити на повний Місяць – народні прикмети

У період повні варто зміцнити стосунки з близькою людиною. Якщо потрібно помиритися зі своєю половинкою – розчешіться під сяйвом Місяця. Якщо потрібно вийти заміж, наші предки мили підлогу тричі за один раз. Причому – не тільки себе в будинку. Зірка, яка падає під час повні – добрий знак, це до того, хто побачив цю рідкісну подію, гроші самі потягнуться.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-08 08:30:47